Rīgas Valsts tehnikums

Limbažu teritoriālā struktūrvienība

Kokmateriāli ir viens no materiāliem, kas atjaunojas ilgā laika periodā .Lekcijā tiks apskatītas inovatīvas metodes koksnes apstrādē, lai paaugstinātu kokmateriālu ilgmūžību, nezaudējot to ekoloģiskās īpašības, tiks skatīti jautājumi par paaugstinātas temperatūras ietekmi uz koksnes īpašību izmaiņām. Apmeklētāji tiks iepazīstināti ar perspektīvām, ko dod kokmateriālu termiska apstrāde un šo materiālu pielietojumu praktiskajā būvniecībā. Semināra rezultātā ir izglītots uzņēmējs, kokapstrādes uzņēmuma darbinieks vai cits interesents, kas lekcijā iepazīstināts ar inovatīvām metodēm koksnes apstrādē, lai paaugstinātu kokmateriālu ilgmūžību, nezaudējot to ekoloģiskās īpašības, izprot kā paaugstināta temperatūra ietekmē koksnes īpašību izmaiņas. Šobrīd aktualitāte ir termiski apstrādāti dēļi, kurus var izmantot tur, kur agrāk kokmateriāliem teica “nē”, proti, vannas istabās, tualetēs, virtuvēs – visur, kur paaugstināts mitruma daudzums. Termiski apstrādātie dēļi un koka flīzes no mitruma nebaidoties, un tas paver jaunu dizaina risinājumu iespējas minētajās telpās.

Apmeklētāji tiks iepazīstināti ar perspektīvām, ko dod kokmateriālu termiska apstrāde un šo materiālu pielietojumu praktiskajā būvniecībā.

Pasākumu organizē PIKC Rīgas Valsts tehnikums Limbažu teritoriālā struktūrvienība. Lekciju vada lektors Roberts Āboliņš

Jautājumu un neskaidrību gadījumā sazināties ar PIKC Rīgas Valsts tehnikums Limbažu teritoriālā struktūrvienības izglītības metodiķis Daini Augustu (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Inovation2

Joomla! kļūdu konsole

Sesija

Izpildes laika informācija

Izmantotā operatīvā atmiņa

Datu bāzes vaicājumi