Rīgas Valsts tehnikums

Limbažu teritoriālā struktūrvienība

 Sestdien, 26.novembrī, tirdzniecības centrā “Valleta”, Valmierā, jau trešo reizi norisinājās skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) gadatirgus “Ieskandini Ziemassvētkus!”.
     Gadatirgu Valmierā, tirdzniecības centrā “Valleta”, rīko Valmieras tehnikums, kas Vidzemē darbojas kā Junior Achievement – Young Enterprise koordinators. Tā laikā skolēnu uzņēmumus vērtē arī žūrija – Valmieras uzņēmēji, skolu pārstāvji un programmas atbalstītāji.
     Gadatirgū ar savu veikumu piedalījās PIKC Rīgas Valsts tehnikuma Limbažu struktūrvienības SMU “LABA’’, kurā darbojās TK-3 kursa audzēknes Vineta Lāce, Līga Bilzena un Loreta Karuzina. Meitenes bija izvēlējušās ražot sociāli atbildīgu produktu, piedāvājot oriģinālas pirkstiņgrāmatas pirmsskolas vecuma bērniem, ar kuru palīdzību var iepazīties ar tādām praktiskām lietām, kā kurpju šņoru siešanu, rāvējslēdzēja darbības principiem, saprast, kā darbojas luksofors un pulkstenis, kā arī daudzas citas prasmes. Bērni gan iegūst šīs prasmes, gan attīsta sīko motoriku, kas ir īpaši aktuāli šajā laikmetā, kad jau pirmsskolas vecuma bērni lielu daļu dienas aizvada ar viedtālruni rokās.
Arī pirmais gandarījuma – Swedbankas simpātiju balva.
    Valmieras tirgus bija vairāk kā situācijas izpēte, jo šobrīd gatavojamies Vislatvijas SMU Ziemassvētku gadatirgum.
    Paldies meitenēm un skolotājai Laimrotai Surskai!

Joomla! kļūdu konsole

Sesija

Izpildes laika informācija

Izmantotā operatīvā atmiņa

Datu bāzes vaicājumi