Rīgas Valsts tehnikums

Limbažu teritoriālā struktūrvienība

Apsveicam!
Svētku diena mūsu skolā -
Izlaidums!
Limbažu teritoriālās struktūrvienības BT4 audzēkņi: Alens Mārtiņš Jirgensons, Rainers Jānis Jauga, Nauris Miezis, Uvis Ostašs, Emīls Ķirsis un Toms Sviķis saņem diplomu par profesionālo vidējo izglītību un piešķirto kvalifikāciju izglītības programmā apdares darbu tehniķis.
Vēlam veiksmi, neatlaidību un mērķtiecību! Lai viss iecerētais izdodas!
Paldies Rigas Valsts Tehnikuma direktorei Dagnijai Vanagai, par sirsnīgajiem un viedajiem ceļavārdiem jauniešiem. Paldies Limbažu skolotājiem un darbiniekiem, kuri ieguldījuši savu mīlestību, atbildību, pacietību, viedumu un laiku, lai jaunie cilvēki iesoļotu dzīvē ne tikai ar diplomu, bet galvenokārt ar zināšanām un praktiskām iemaņām. Lai mums būtu ar ko lepoties arī turpmāk. Mēs jau lepojamies ar saviem audzēkņiem, arī ar Alenu Mārtiņu Jirgensonu, kurš ieguva Finanšu ministrijas stipendiju.
Paldies par skaisti noformēto izlaiduma vietu koku paēnā Dudú Deco un personīgi Līgai Jansonei, paldies par palidzēšanu Baibai Ābelītei, paldies par skaistajām apsveikuma dziesmām Kaivai Ozolai.
Bez mūsu kolektīva atbalsta, neizdotos radīt šo sirsnīgo, jauko atmosfèru. Liels paldies, Ērikam, Silvijai, Ingūnai, Dainim, Agnesei, Mārītei, Lienei, Mikam, Kasparam!
 

 

Joomla! kļūdu konsole

Sesija

Izpildes laika informācija

Izmantotā operatīvā atmiņa

Datu bāzes vaicājumi